Thursday, March 3, 2016

~~ welcome march~~

welcome march...bulan yg dinanti2 sudah pun tiba...bulan besday mama...yippie...aduiii keterujaan nya melebihi anak2 haaa...hihihi..

xdelah saja je..sapa yg xsyok kan bila bakal tibanya hari ulang tahun kan..tapi permulaan mac yg x berapa bagus la..start sabtu hari tu smpai la ni haaa demam batuk selesema x baik2 lagi..lagi2 selesema ni lagi lah membuatkan keadann rasa x selesa...makan pun xde deria rasa dah..turun 1kg uolsss semenjak demam ni hahaha....mula2 ammar x sihat pastu jangkit ke mama lak...dah 2 kali p klinik..tgk pas p yg kedua  ni mcm mana lak...bnyk plan nak buat weekend ni...doakan lah mama cepat sembuh ye..amin...hihihi...

ni je yg mampu ditelan di kala sakit menjelma...ceewahhh...

muka org sakit kena dtg opis gak.....


budak hensem yg demam..ponteng skool jumaat lepas bwk p jumpa doktor...

p/s tayangan boboiboy dah start kat panggung..huhu...cer tgk kasut dak ammar tuh x ker boboiboy jugak....apakah?....hihihih....

Dihantar daripada telefon pintar Samsung Galaxy saya.
Post a Comment