Monday, March 7, 2016

~~ movie time : boboiboy da movie ~~

salam isnin semua...amacam keje hari ni?...jgn ada yg monday blues k..hari ni mama rasa bersemangat datang keje setelah sihat sepenuhnya dari demam..poyo..haha...cuma selesema masih ada sikit2..skrg jangkit kat en husband lak..sampai mc dia hari ni...hohoho.....

smlm adalah hari jadi mama yg ke.... hihihihi...nnti buat entry lain pasal besday mama k....nak cite tentang bwk budak berdua tu tgk wayang cite boboiboy da movie yg tgh meletup di pawagam skrg ni...tgk kat gsc ioi mall putrajaya je..kat tgv mines rasanya xde lah cite ni kan...jumaat hari tuh dah beli tiket online..cite2  macam ni klu beli walk in mmg kena tanggung risiko lah klu dah beratur panjang2 tiba tiket abis....mau menangis mak..hihihi...smlm pun kemain panjang que oiiiii...nasiblah kitaorg ada selfprint ticket...babai semua yg dok beratur tu...amboi berlagaknya mama....hahaha.....

kertas dah komot2..masa nak masuk just scan bar code tu je kat mesin...

tgk tayangan jam 3.40 pm...penuh panggung uolsss....ni first time ammar masuk panggung..mama berani bwk ammar ke pawagam pun sbb cerita yg dia minat..klu cerita lain hmm jgn harap lah dia nak mengadap lelama cite tu..xmo duk diam..tapi semalam ammar good boy..x berkelip mata dia tgk cite boboiboy tu..kakak dh bnyk kali masuk n dia pasti suka,nak ajak tgk cite lain pulok..ayoyoyo....

dalam panggung sebelum start sempat g berwefie...

sementara tunggu nak masuk panggung...

makan popcorn lu..tgk baju pun dah bertema boboiboy...

dah abis tgk wayang ,lepak2 area luar ioi dulu..cantikkan air pancut tuh...

dalam kereta onway nak g sempat gak berselfie..hihihi...



overall cite ni mmg best ..mama bagi 5 bintang....sarat dengan mesej,ada lawak ada sedih....haishhh mama x reti nak buat review2 ni..apa2 pun cite ni mmg terrrrbaikkkk...bawalah anak2 anda g tgk ye....
Post a Comment