Monday, March 7, 2016

~~ happy birthday mama 2016 ~~

dok belek2 dalam folder tgk tiap2 tahun ada gambar besday mama haaa..phewww....kalah budak2 sambut besday oii...hihihih....

anyway teramat lah terima kasih mmuah mmuahh tuk suami tercinta..ni semua plan dia lah...baik punya plan na..plan ngan adik2 mama sekali..patutlah smlm pas balik tgk wayang terus ja p bukit ekspo konon dgn alasan nk bwk budak2 main taman..hmm mama mmg x syak apa2 sbb mmg dah kebiasaan kami bwk anak2 lepak2 main taman....tup2 ada kezutannnnn....hehehe....

anyway 6mac hari jadi mama yg ke 31...tua dah oii....semoga mama sihat tubuh badan,dimurahkan lagi rezeki,memperoleh kebahagian dunia dan akhirat dan segala doa2 yang baik lah utk mama...amin...juga terima kasih kepada semua kawan2,saudara mara yg wish kat fb,whatsapp...

gambar family tecik kami di harijadi mama....

family mama.. lengkap semua anak menantu cucu ada...cuma sorang jer xda..arwah ayah...sob sob..alfatihah.....

happy family

p bukit eskpo tu posing2 jah,xsempat nak makan sbb nak maghrib dah n plus hari nak hujan..last2 makan kat umah aje...

yg hujung kanan adik mama yg kawin tahun lepas...tgh mengandung 8 bulan ..bulan depan due...xsabar nak tunggu anak saudara baru..huhu....

tq all...sedap kek...sayang semua...mmuahhh...

Post a Comment