Tuesday, March 8, 2016

~~ dayana chong kedai cina muslim sri serdang ~~

review satu kedai ni kat sri serdang baru  bukak..area tgh padang tuh..org serdang tahu ler padang tu kat mana....saja je cuba sbb tgk ada cina muslim kan...kedai nya kecik jer...ada lah dlm 8 ke 10 meja..kedai kat area padang tuh mmg bersambung2 antara satu sama lain..sebelah menyebelah aje...

ni antara menu yg ada...xbynk sgt pilihan...just ringan2 jer...harga agak berbaloi jugak....

try air a&w float n air mama vanilla shake

en hubby punya yee mee sizzling..ok lah not bad...mama makan nasi ayam claypot ..tapi xde gmabr lak...

 nyum nyum sedap nya anak2 mama ni makan...pandai pakai chopstick eaa... 

ok overall ok2 lah kedai ni utk nak tukar2 selera kan...
Post a Comment