Thursday, March 3, 2016

~~ pendaftaran darjah satu tahun 2017 & 2018 untuk selangor dan putrajaya ~~

alhamdullillah..semalam dah daftar dah utk abam ammar tahun satu 2018 nanti...utk sapa2 yg belum mendaftar boleh mendaftar dgn segera..tarikh nya dah dibuka 1 mac lalu...tempoh sehingga hujung bulan ni utk daftar.....

boleh layari laman web PUBLIC.MOE.GOV.MY

skrg dah ada laman web baru kan..dulu masa zaman aryanna daftar kat ePPSEL....utk pengguna baru kena daftar dulu..pas tu ikut je step tu..panduan nk isi pun ada diberi...bila dah lengkap isi semua maklumat,printkan borang....dan dlm masa tempoh 2 minggu kita kena g sekolah yg dipohon utk dapatkan pengesahan...dan print kan sekali senarai semak dokumen apa yg diperlukan...itu je dah selesai..

p/s kejap je masa berlalu..anak bujang mama nak g sekolah dah....hari2 tanya bila ammar nak g sekolah kakak?...huhu...
Post a Comment