Monday, March 14, 2016

~~ movie time : kungfu panda 3

ok ..kalini nak review cite kungfu panda 3 lak....amboi sejak  berani bwk amar tgk wayang ni asyik nak g tgk wayang je ye..hihihi...idok ler..ingat mama ni cop duit sgt tiap2 minggu nak p wayang..hahha..semalam adik mama si wawa tu lah beria ajak budak2 ni tgk cite panda tu...nk bwk budak berdua tu je p,mama malas nak p....tapi si dak ammar tu mana boleh klu xdak mama..asyik nak kepit je...jadilah jom lah mama ikut sekali..en hubby pulak p tgk lumba moto cup prix kat maeps....hang out dgn adik2 je lah....

wayang kul 5.45...melangut lah tunggu..duk lepak2 lu..nak jalan shopping2 pun xdak apa nak dibeli..lagi2 bwk mak buyung yg xlarat nak jalan tu..hihih...


bila duk lepak2,welfie pun bermula lah...hihihi

kakak je yg nak brgambar kat sini..si ammar awal2 dah lari..hikhik...


ok cite panda mama bagi 5 bintang..pun best jugak macam cite boboiboy...all da way asyik gelak je dalam panggung..lucu tgk aksi dan gelagat si panda tuh..cute angat....


sinopsis kungfu panda 3

Po the kung fu fighting panda is back in action, or so he thinks, when he reunites with his biological panda father. The duo travels to a secret panda paradise to meet scores of hilarious new panda characters, but Po finds that he doesn`t fit in his new surroundings. There he meets the overly eager Mei Mei, who has been promised an arranged marriage to Po. When the supernatural villain Kai poses threats across China, Po has to get back to fighting evil with the addition of training a village full of clumsy, fun-loving pandas to become the ultimate band of Kung Fu Pandas!
Post a Comment