Monday, March 14, 2016

~~ cuti sekolah di lab mama ~~

amboi sejak akhir2 ni bnyk entry mama kat blog ni..ada idea ada nak buat entry,ada lahkan..klu xdak tu sebulan duk diam..hihihi...

cuti sekolah dah bermula..seperti biasa ,kami anak beranak x ke mana2 pun..aryana pun kena ikut mama p keje jugak...sian dia..nak suh tinggal kat umah sorang2 ayahnya x bagi...hmm dah tu angkut je lah ke lab..lagipun mama keje bahagian lab senang sikit..x de org ramai macam kat opis..time student buat lab x kacau pun...

hari ni mama dera aryanna tlg mama buat klip buaya..mama tunjuk satu je,terus dia dah terror buat..cuma part nak solder tu mama yg buat...hihihi..good2..sonang kojer mama ada assistant tecik...

ecececeh....



ni lah klip buaya....
Post a Comment