Friday, January 4, 2013

~~ permulaan 2013 yang x berapa bagus ~~

hewhew....lap peluh ... panas teriknya tgahari ni..wlu duk dlm econ,masih terasa kebahangan panasnya...salam semua...dah masuk 4 hari tahun baru,baru nak ada entry baru...bapa bnyk perkataan baru daa...nak buat entry wish tahun baru pun x sempat...

erm..actually permulaan tahun baru 2013 utk mama agak x berapa bagus....sedang org lain dgn azam tahun baru bagai,mama pun ada  berazam gak nak rajin2 dtg keje,bukanlah sebelum ni malas dtg keje kan..hakhak..jgn salah paham k...dah semangat nak kerja tahun baru,leh lak mama diserang demam urat sehingga terjadinya cirit birit bagai...dah hari first day keje tahun baru rekod mama dah amik MC....spoil tul lah ....second day keje tu lak,punch card merah lak..lewat pun 1 minit je...apa pun x boleh lah....

rentetan dari sini lah mama kena sakit urat bagai,berjalan serata alam dalam zoo yg besar tu dgn mendukung dak ammar yg semakin berat tuh..later cite pasal ni..entry pasal cameron pun terhutang lagi ni....
 k lah ,dah masuk tahun baru ni mesti lah ada azam baru bagai kan....x ketinggalan mama juga..tapi mama x de azam besar2 pun....seperti biasa,moga dipermurahkan lagi rezeki kami sekeluarga,moga diberi umur yg panjang untuk melihat anak2 mama membesar,berjaya dalam kehidupan dan kerjaya..wlupun mama x berjaya dalam jawatan interview baru2 ni,tapi x pe x patah semangat pun,mgkin ada hikmahnya dan semakin berusaha utk terus maju dan maju lagi.

satu azam terbesar yg mama dapat capai tahun lepas ialah nak beli rumah...alhamdulillah,impian tu tercapai...mama dpt tau kelulusan saat2 tahun 2012 melabuhkan tirainya..14 december 2012.....dan satu impian juga pada tahun ni agar kami sekeluarga kiranya dapat lah menduduki rumah itu..waalaupun rumah second hand jer,tapi ada juga tempat utk kami sekeluarga berlindung....bersyukur dgn rezeki yg Allah tentukan...

luv my family.......

Post a Comment