Monday, October 8, 2012

~~ amik angin petang @ taman botani,putrajaya ~~

semalam ptg,pas semua bangun tido,rasa cam boring lak duk umah je kan...tiba2 ting mama dapat idea jom ayah bwk anak2 g putajaya amik angin...en hubby cakap jomlah,siapkan anak2 cepat....yeayyy berjaya pujuk en hubby g...

sampai sana dalam kul 5.30 ptg...smpai2 sana,tgk ramai jugak org yg beriadah bwk anak2 ..siap berkelah bagai pun ada...x kurang yg buat photoshoot gambar kawin la,gambar family la...kat putrajaya ni memang tempat yg best dan cantik klu nak buat photoshoot mcm ni....

serius,ni kali kedua mama jejak kaki ke sini..dulu kali pertama masa berphotoshoot dgn adik2 mama...tu pun x sempat explore abis kwsn ni....just tangkap gambar kat kwsn air pancut tu jer...tapi kali ni,kami sempat melakukan aktiviti penjelajahan hingga ke hujung alam...hahhaa...smpaikan letih lah dak ammar tu berjalan ..kihkih...sian,naik kereta minum susu terus tertido ko....

tiga generasi..ammar + aryana + ayah.....
giliran mama dan ammar....
anak dara yg makin membesar...
kami bertiga...laluan berbumbung neh  menuju ke restoran putrajaya seafood dan  laluan ke tempat  untuk berjoging juga boleh tgk ikan....
kat sini pun boleh tgk ikan....siap ada labi2 comel lagi...
jalan lagi sampai hujung,leh tgk ikan neh...ada org yg siap bwk roti bagi ikan ni  mkn...sekali ikan ni berkumpul bnyk2 rasa cam geli plak,hehehe...
tiga chinta hati mama sedang khusyuk tgk ikan....
aksi anak2 mama yg keriangan di ptg ahad...tgklah dak ammar yg explore seluruh kwsn...mana x penatnya.....kakak maintain posing..huhu...

Post a Comment