Monday, March 5, 2012

~~ dah pindah lab baru ~~

lama mama x online...sibuk sedikit sejak akhir2 ni k...bnyk entry asyik tertunggak jer...wah dah masuk bulan mac...bulan yg mama suka..huhu....hari ni pun mama x berapa sihat,batuk berpanjangan,rasa nak mula demam,selesema pun baru nak start nih...yg pasti anak2 mama pun turut x sihat juga...si ammar lagi demam kekdahnya...nanti cite pasal ammar,dah lama x citer pasal milestone dia...
mama nak cite ni yg mama dah selamat pindah lab baru..haishh,dekat 3 minggu dah pindah baru nak cite..caitt..hihi...
work station mama,nampak lebih kemas dgan adanya petisyen nih.tul ke eja cam tu?...
fail gedabak tuh di mana2 pun interframe hehe...menunjukkan mama rajin buat keje,kahkah...
sudut santai seni mama...tampal gambar anak2, leh jadi inspirasi mama di kala bekerja..masih dalam pembikinan..heheh...
ni lah lab mama yg lebih advance...alat2 nya nak run memakan masa gak tuk mama belajar..mujur lah ada demo...

notakaki : duk kat lab ni,rasa lebih tenang,sbb studnt x seramai lab mama yg lama dulu dan nak handle student pun senang jer..wee....lebih kerileksan la pas ni,hahaha....esok amali dah start...
Post a Comment