Monday, March 5, 2012

~~ @ perlis part 6 harumanis perlis dan ikan bakar kuala perlis ~~

yehaaa mama sambung lagi kisah di perlis..bukan pe,kalau dicoretkan di sini leh jadi kenang2 an kan..leh ingat2 refresh balik kan...ok,sambung malam tuh pas lawat pak teh balik ke hotel dan siap2 nak kuar g carik makan,lalalala....kalau sapa dtg perlis,x g makan ikan bakar kat kuala perlis,memang rugilah....sedappppp heaven weh kataku..heheh....masih tringat2 hingga ke hari ni...
sambil nak tunggu wawa dtg (adik mama no 3 n balaknyer(pakwe)nak konvoi sekali...kami lepaking di dataan harumanis perlis bukan harummanis mempelam tuh yer..ini dataran nyer je...
us...leh lak si ammar n si kakak tgk ke arah yg sama,apa yg menarik perhatian diaorg pun mama x sure... ammar on camera !!! ...cak !!!
si kakak cumelll !!!
kami bertiga,still x cukup korum sbb ayah x de.....
dah sampainya si wawa,kami terus zass ke kuala perlis,kebulur dah perut nih,dekat jam 10 malam,x makan2 mau x nya..si ammar pun dah start merengek2 nak tido...ye lah time nih patut dia dah selamat belayar dah...just mama tayaag gmbar makanan jer aci x?.hehe...
udang masak kicap - sedap,ikan jenahak bakar- sedap,kailan ikan masin-sedap,sotong goreng tepung-sedap,even sambal belacan dan ulaman pun sedap weh...air fresh orange 2 jug...makanan pun x mahal sgt,ok lah dalam rm 130.00 untuk 8 org makan.....tong2 la sorang sikit kan..huhu..punya lah ramaiiiiii org malam tuh..dan mama jumpa pelakon si razali hussin edition tuh..tapi x sempat snap2ing gambar...huhu...
punya lah sedappp licin pinggan kau !!!! hahah...
Post a Comment