Thursday, March 8, 2012

~~ just small celebration ~~

on the day,balik2 dari keje jer,duduk kat umah ibu x berapa jam,mama dikejutkan dgn surpriseeee...hehe..omak kau terkejut eden,ececeh,buat2 terkejut la konon kan..huhu..kek sebijik dgn lilin bagai...
kek kecil- kecilan jer...dgn lilin 2 besar melambangkan 20 7 lilin btg kecik melambangkan 7 ,so umur mama adalah 27 tahun..sudah tua maa..tapi muka maintain cam anak dara kan?...haha..masuk bakul angkat sendiri...kuikui...
tiup lilin bersama2 !!!!fuhhh
potong kek bersama2 juga !!! time ni si amar dok merengek,x sihat badan dia,demam...ayah nya bwk berdukung jalan2 kat luar..thats why,x de gambar amar n en hubby

notakaki: tu jer nak cite,tq to my family,coz wat surprise neh..dah menjadi acara wajib bagi kami sefamily,tetap celebrate even kecik2 jer pun...tq all !!!........
Post a Comment