Friday, March 30, 2012

~~ arie nak jadi siti ~~

semalam,masa tgh menyusukan si ammar,berlakulah perbualan kecil di antara si emak dan si anak perempuan...

aryanna : mama,adik ni mcm mat rempit lah...
mama : x de lah,adik nanti jadi ustaz...
aryanna : mana ada,ustaz pakai kain dan songkok...
mama :dah besar nanti dia pakai lah mcm tuh...kakak plak mama nak suruh jadi ustazah....
aryanna : x nak,arie nak jadi siti......
mama : erk ???? ...sambil tersenyum2 mendengar si anak berkata begitu,heheh...

kakak2,dah pandai berkata2 skrg....bila mama kata,kakak pandai ker nyanyi,terus dia show off depan mama nyanyi lagu satu malaysia yg dia penah nyanyi masa persembahan kat sekolah dulu....

kakak pada umur 4 tahun,di i-city shah alam....
Post a Comment