Saturday, November 20, 2010

besday party wawa....

akhirnya,segala perancangan kami jadi gak malam tuh...kami berpakat nak celebrate kat pizza hut...g pun dah lama x makan pizza since kali terakhir masa sebelum puasa hari tuh.......
dalam kul 8 malam,kami gerak ke jusco balakong...pizza hut kat sini besar sikit berbanding kat mines...kecik dan sure2 org ramai...masa kami smpai kat sini pun,tmpat duduk smua penuh...terpaksa tunggu sekejap.....

kami order meal 6...yg ada 4 pinggan (eh pinggan ke org panggil) pizza hut....2 large n 2 small...amik 4 jenis perasa...super supreme,thai seafood,chicken supreme n hawaiian supreme...


air just pepsi jer..my hubby amik cappucino...pas tuh ,ada gak kek coklat sebiji beli kat kings...


sempat berposing kat luar jusco,sementara tunggu yg lain dtg....jgn x caya,pic nih aryana yg snap..hubby g cari parking...huhuhu ...tgk tuh mama terover posing la ary..hihihi....


mcm2 posing aryana skrg...haishhh anak dara ku sorang nih...



besday girl n aryanna....menu utama kek n pizza....



sesi makan2 bermula....aryanna behave jer malam tuh,,sbb ada 2 tetamu yg asing pada matanya..so malu2 kucing sikit...hihihi..siapakah itu?..bakal m........u jgn marah yer dik la n dik ka..kihkihkih....x dapat nak letak gambar2 tetamu itu,sbb dah dimentioned jgn disiarkan di public...hahaha....mcm artis le plok...
so,berakhirlah cite besday party ini....balik umah dekat kul 11 gak..lepas mkn2,jalan2 dalam jusco sekejap...daa...maka,utk tahun nih besday wawa adalah celebration yg terakhir dalam keluarga kami...tunggu tahun depan pulok....siapakah giliran yg pertama?...huhuhu...




Post a Comment