Saturday, November 20, 2010

adakah aku ........... ?

suspen
suspen
suspen

ha apakah petandanya ini?...adakah aku mengandung lagi?......



jeng

jeng

jeng







hihihi...result nya negatif....tgk tuh nampak satu line jer...huhuhu...tapi kenapa period aku x dtg lagi bulan ni eh?...dah lewat 15 hari lor...aku lum nak g check kat dr g...hahhaha...hmm,ke sbb perubahan hormon nih?....ye lah dulu aku mkn pil,period tetap sokmo..tapi bila dah berhenti pil ni,myb hormon tuh x betul sikit...whatever lah,klu ada isi,alhamdulillah,klu x der pun x per....x mengharap,tapi dah dalam mood nak baby nih...hihihihi...













Post a Comment