Monday, January 27, 2014

~~ suka melukis ~~

assalam...selamat hari isnin uolss...2,3 hari keje pas tu cuti..yeayyy..hehhe....k kali ni bnykkkk entry nak up ....gmbar bnyk tapi duk terperap x sempat nak menulis..hari ni free sikit,baru leh megadap blog ni....

k,ni nak cite pasal anak k..bakat melukis yg ada pada aryanna...bukanlah nak berbangga ke apa,mcm lah anak ko sorang je kan yg pandai melukis...bukan3 k......alkisah nak cite si aryanna yg mama tgk dia ada bakat melukis..itu menjadi benda pelik bagi mama sbb mama  ni memang outtt of service terus dari melukis...hahaha...usahkan nak lukis pemandangan bagai,nak lukis org lidi pun x lepas...hahahah....dan mama memang x sukaaa melukiss k..tapi aryanna minatt..so ikut sapa eh?...ayahnya?...hmmm macam x jer..kahkah...tapi pe pun bersyukur di atas segala kurniaan dari Allahkan.....

buat homework,kena ada lukis2,dia suh mama lukis semut..ohh minta maaf lah syg,mama x pandai..hahaha...jadi kan dia lukis semut tu?...hehehhe...

kebanyakkan dia suka lukis gmbar princess..di waktu senggang,haa kejap2 dah melukis....ohh my daughter....hehehe....

Post a Comment