Friday, January 24, 2014

~~ malam gemilang sains @ hotel bangi putrajaya ~~

cite basi k..siap2 bagitau ..hahaha..kejadian pada hari isnin yg lalu...kami2 ada dinner uolss...hehhe...ala biasalah tu kan..tul x?....

hmm x de pe yg menarik nak diceritakan..dinner berbaloi2,rm120 per head fakulti tanggung..hahaha.... puas hati,makanan sedap(chinese stlye,almaklumler nak raya cina yer),tempat selesa,gmbar pun bnyk amik kali ni...gmabr ngan da geng ler..selalu malu2 kucing nak amik,hahahha..cuma gmabr makanan jer x de..tema is  tradisional,xde tema colour..hmm senang gitu..x yah nak  tercari2 baju klu xde colour tertentu kan,pakai mana ada je..hahaha..tapi idok juge,mama sempat jugak rembat baju baru...hahahha..baju kurung biasa jer..leh pakai basahan keje gak..ye dokk..

door gift...

cuckup korum geng kami pada mlm itu...

alolo..masing2 happy jer dapat makan free ek..hehehe...


mama with labmate...ada kwn mama kata mama nampak tembam?...ye ke?...suke3....hehehehe.....


tu jer nak cite..hahaha..at least ada bahan nak buat entry kan..hehehe...ada gak amik gambar selfie dgn baju baru,tapi x dapat save plak ..aduiii....x bertuah pun malam tuh...hahaha...
Post a Comment