Monday, January 27, 2014

~~ family dinner @ restoran mohd chan,bangi ~~

alhamdulillahh,dapat juga bwk family makan2 kat sini..alkisah leh ke sini,en hubby ada dinner company dia..so dialah yg bagitau food kat sini sedap2...owhh mama memang nak bwk family makan2 sempena nak celebrate besday seperti yg mama ceritkan dulu dlm entry lepas....so survey alamat,menu n review dari blog lain juga,memang recommended...dtglah bwk family..besttt....

meja kami di tingkat atas..ruangan beraircond...masa kami smpai,org belum ramai..kami antara family ke 2 or 3 yg ada kat situ..mujur dtg awal,klu x ,hmmm penuh..almaklumlah malam minggu,tempat famous lak tuh....

kami order nasi putih n lauk pauk jer...x try pun menu yg goreng2..next time,leh dtg lagi cuba menu yg lain pulak....
stim siakap "teow chew style"..direcommend oleh waiter tuh..not bad rasanya...sedap jugak.....rm38...

masing2 x sabar nak makan tuh..huhu...

menu lain : butter prawn,baby kailan,tomyam seafood,ayam swett sour....semua sedap belaka..owh laparnya perut tgk gmbar ni.....hehehhe...

selfie dulu anak beranak..



sebelum balik,sempat bergambar kat trademark mohd chan...

pemandangan dari luar....2 tingkat ok restoran ini..semua rm 158.20...ok lah jugak harganya....

pas dah makan2,kuarkan kek konon nak celebrate potong2 kek kat sini..tapi,ibu x nak.dia cakap segan,org ramai tgk..so x jadi potong2 kat sini,kita ke port lain plak..yg lebih santai..di mana?...nantikan dalam entry akan dtg...hehehe.....

Post a Comment