Tuesday, July 23, 2013

~~ beli lampu murah @ houses lighting,puchong ~~

salam 14 ramadan......kejap je dah masuk fasa kedua bulan ramadan....amacam persiapan masing2?...setakat ni baju kasual anak2 n kasut raya mereka dah settle dah..cuma baju melayu hubby lum cari lagi....nak tunggu baju kurung mama siap lu,sbb x ingat warna la,takut x matching nnti..hehehe...

ok,berbalik kepada tajuk,2 minggu yg lalu,kami ke houses lighting@puchong....kebanyakan blog2 yg mama survey semua mengatakan lampu2 kat sini murah..so kita terjah...memang ternyata..dan rambang biji mata nak memilihnya wehhh....senang je nak ke sini,klu dari area serdang or putrajaya,memang betul2 tepi jalan sebelum masuk flyover ke bandar bukit puchong...klu dari kl,memang kena naik flyovr ke bandar bukit puchong n masuk kwsn rumah kedai n betul2 belakang balai polis bukit puchong.....

kat sini,kami beli  lampu dinding utk ruang tamu,utk bilik budak2 ni ,lampu bulat,n kipas...harga pun amat berpatutan la n memang dalam budget kami....

ni kedainya..amik pic dari google jer.....

pelbagai jenis lampu ada dijual..dari serendah rm 29 sehingga ke ratusan ringgit.....

anak n ayah teruja dok mencuba satu2 lampu....

ni yg berjaya dirembat..lupa lak nak snap ghupenya cm mana....

n then ahad baru2 ni kami ke sni lagi tuk mencari lampu dinding utk bilik bebudak ni plak....hari tu x sempat....dan ni lah rupanya yg masing2 pilih.....

ni gedik je nak snap pic ngan lampu jugak..muahaha.....

lampu otomen tu of cos lah tuk dak ammar kan..n lady bird tu si kakak yg pilih sendiri....lampu omen tu rm 59....n lampu ladybid tu rm 35....see..murahkan?.....


p/s  raya tahun ni cam x de perasaan je nak raya..hmmm entahlah.....napa mama berperasaan begini eh.....ke sbb belum kuar lagu raya,so feeling raya lum mariiii/.....hehehe.....
Post a Comment