Saturday, July 13, 2013

~~ 4 ramadan,genap arwah ayah 2 tahun ~~

hari ni 4 ramadan,genaplah arwah ayah 2 tahun sudah meninggalkan kami...mama memang x leh lupa tarikh2 keramat tu....4 ogos n 4 ramadan....Ya Allah,moga Kau tempatkan arwah di kalangan org2 yg beriman dan ampunkanlah segala dosa2nya....moga rohnya juga dicucuri rahmat...AMINN....

In Sha Allah,klu berkesempatan ingin melawat pusaranya hari ni..dan sedekahkan yassin padanya....sesungguhnya ayah ku amat merindui belaianmu..sob sob....bergenang air mata dah ni ...


 oh ayah i realllly miss u......


zaman keluarga masih bahagia...time raya kat kg perak.....abaikan mama yg skema tu..zaman kanak2 lagi lah katakan....


p/s ptg ni g bengkel kereta lagi..adehhh..penat arr..x sabar nak abis,next week dah test..doakan mama....
Post a Comment