Monday, July 2, 2012

~~kami di floria ~~


Alhamdullillah..dah masuk bulan julai..x lama lagi kita bakal menyambut bulan ramadhan..dan bulan julai ni adalah bulan yg bnyk kenangan manis dan kenangan pahit yg brlaku...ok lah ,x mo sedih..nak cerita yg  ceria2 jer...Ptg smlm,bwk anak2 g amik angin ptg sikit..bwk diaorg g tgk floria kat precint 2 putrajaya...si aryanna dah bnyk kali g floria ni,leh dikatakan tiap2 tahun..cuma tahun lepas jer x sempat,sbb mama sarat mengandung amar dan tgh tunggu due bersalin..kali ni,first time tuk si budak kenit amar ni...jom layan beberapa gmbar yg ada dlm koleksi hset mama ni dlu..dalam kamera bakal menyusul k.. 


awat kakak?....


notakaki : dalam kamera ada bnyk lagi gambar k..siap ada pertunjukan bot berhias g...tungguuuu....pasal perkahwinan  anak  sepupu mama pun x sempat nak cite lagi..later citer k...

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Post a Comment