Tuesday, July 31, 2012

~~ sambutan majlis hari jadi ammar ~~

salam 11 ramadan....hari ni nak cite satu lagi hari istimewa tuk anak bujang mama sorang tuh...majlis dah lama berlangsung..tapi baru nak cite skrg....gambar semua dalam camera....malas nak transfer...hari ni baru bwk card reader nak transfer gambar...cable camera dah lama rusak...hahah..majlis ni sekadar sambuatn bersama family jer...x de jemput kwn2 k....sambutan biasa2 jer....

biasalah kalau cite dah lama ni,malas nak bebel panjang2..kita tgk gambar je lah ye....

kek ammar.....beli kat bakers cottage sudey....

posing2 ngan kek dulu sebelum potong...masa ni sambut kat umah sepupu mama di putrajaya..kebetulan ada hal yg nak dibincangkan,so alang2 celebrate kat sini je lah....budak2 pun ramai,meriah sikit....

tiup tiup jgn x tiup...hahha ...mama yg hover kay.....

potong kek..napa ammar cam x de perasaan jer nak potong tuh?...x faham benda lagi tuh...huhu....



tukang menyibuk masing2....

antara makanan yg ada....pizza,kfc,kek n jajan2.....

besday boy....pakai baju  baru yg mak tok beli....



notakaki :  rindu bapak budak..bila en hubby nak balik nih....dah rindu umah ku.....hmmm...
Post a Comment