Monday, June 4, 2012

~~ makan2 @ perantau hill ~~

 Semalam,pas balik dari pusat maritim putrajaya bwk budak2 mandi,kemudian cite ek pasal tu,perut memasing dah berbunyi lagu rock dah,pe lagi berkonvoi cari tempat melantak makan la...hahah...bincang punya bincang,akhirnya decide makan kat restoran perantau hill...loacation di  jalan ayer hitam,kajang,selangor..kat sg merab...sapa yg duk area serdang,mesti leh cari punya..mama mula2 jakun gak,maklumlah first time sampai sini..leh tahu pun,sbb family mama yg bwk ke sini....kedai nya sgt cantik...besar lak tuh..memang selesa lah....

pemandangan dalam kedai....ada hiasan air pancut g....
family kami,ecu n family
ammar teruja tgk lampu2 bagai....


menu2 yg ada...

menu kami malam tuh..gambar adalah sedikit gelap....kami makan nasi hidang jer,amik ikan siakap bakar,sotong goreng tepung,kailan ikan masin,tomyam campur n telur dadar...air plak 2 jag  air fresh orange......makanan kat sini not bad lah..tapi mama lebih suka ikan bakar kuala perlis..hahhaa...memang  x leh lawan la...mcm yg mama penah cite kat entry ini. hasil melantak kami malam tuh rm 200 ++ ...waht??? rasa cam mahal sajok..tgk pada kami makan malam tuh cam x seberapa sajok..hahah.....


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Post a Comment