Saturday, August 28, 2010

shoping raya.....

hari tuh kan aku cite kata nak g shoping kat mydin usj kan?....tapi saat entry nih ditulis aku x p pun lagi....tgk lah mayb hari ni kot,klu larat nak bershoping lah,hihihi..semalam berbuka puasa kat umah ibu..my hubby teringin nak makan ikan pari bakar..so,pagi2 lagi kami dah g pasar borong kat equine park tuh cari lauk utk dimasak...

pas tuh,lepak kat umah ibu jer smpai ptg,sbb maleh nak balik umah atas,nanti ptg nak turun, g pun my hubby jadi bibik hari nih tuk bakar ikan pari tuh..kuikuikui...malam lak,adik aku yg bongsu,ika nak cari baju raya yg ready made...so,bincang punya bincang nak beli kat mana,kitaorg decide g palza metro kajang jer...aku tetap nak g mydin gak,tapi my hubby kata esok2 lah kita g,yuuhuu...
so,menapak la kami g sana..dalam kul 9 baru smpai..byknyer gerai2 kat tepi tuh..geram aku tgk jual baju budak lawa2...tapi agak mahal sikit arrr..hihihi...so,pilih punya pilih akhirnya ika dapat grab satu baju yg dia berkenan..sgt cntik okeh..x da pic la pulak..baju kebaya labuh...harga rm 99,tawar dapat rm 90....ila aka adik aku no 2,nak cari kasut..tapi masa tuh jam dah nak kul 10,banyak kedai dah tutup...so, dah x der kitaorg pun balik...

tiba2 ila ajak g putrajaya,ajak g yg ada jual2 kat presint 2 tu.."jom beli barang raya"..masa tuh jam dah kul 10.30 mlm...dah smpai sana,sekali tgk dah tutup ma...hahaha...hampeh tul,wat rugi minyak kete jer..huhu..ingtakan smpai kul 12 malam...x pe2 my hubby kata hari nih lagi..yeyeye...tapi shoping waktu siang panas sikit arr.malam best sejuk jer tapi masa lak singkat..rasa baru sampai dah nak balik..k nantikan shoping raya part 2 lak k...no gambar2 sbb kamera x bawak..g pun kemalasan pun melanda diri..hihihi...
Post a Comment