Friday, August 6, 2010

buzy...buzy....buzy.....

fuh,lama bebetul dah x tgk blog den ni ha...ish2 sebuk bebenor rasanya...almaklumlah semenjak dua menjak nih dah mula belajar pulok,lagik lah bertambah sibuk...kelas amali semester ni pun banyak...dalam 8 kelas semuanya...hari2 lak tuh...fuh2....saat aku tulis entry nih,kelas kuliah bridging dah abis...yuuhuuu...sekejap jer rasakan...tahap 1 ni tempoh nya hanya sebulan jer...mayb lepas raya akan start tahap 2 kot....actually,esok ada mock audit (penilaian makmal ),iaitu salah satu skop yang diambil kira dalam permakahan bridging...so,tadi baru pas menyapu,kemas2 lab,tgk fail2 update ker x...uwaaa gementar arr..markah dinilai 100% oooo...takut x terjawab apa yg dia tanya esok... ada 3 org yg akan dinilai dari jabatan aku,fizik...hmm apa pun,aku dah berusaha dan skrg hanya mampu bertawakal apa yg akan terjadi esok...kihkihkih...next week,kena antar 3 assignment yg dah diberi...satu habuk apa pun x siap g....so,tunggu yer pas dah settle semua nih,akan menyusul entry2 yg dah lama tertunggak...huhuhu...
Post a Comment