Monday, December 7, 2015

~~ persiapan sekolah 2016 ~~

alhamdullillah smlm dah abis part 1 beli brg2 sekolah..heheh..ada part2 gak tu..yup gitulah klu dah ada anak2 bersekolah ni...beli part by part dulu...x terasa sgt duit tu mengalir keluar..muahaha

dah settle baju sekolah,kasut,stokin,beg sekolah kakak dan adik,tudung ada 2,3 helai nak tambah lagi....part 2 nnti just alat tulis dan buku2 je lagi..buat persiapan awal2 senang,bnyk saiz yg avaiable lagi kan..kang hujung2 tu xde saiz ni xde saiz...

pagi tadi dak ammar dah rasmi beg baru dah bwk p tadika..hihih...

kemain besaqq uolsss...besaq dari org..dia sendiri yg pilih...huhu...

p/s seperti biasa shopping di kedai kegemaran kami di pasaraya MU kajang....berbaloi2....
Post a Comment