Friday, November 27, 2015

~~ majlis ihtifal 2015~~

ok tadi cerita pasal adik,skrg nak cite pasal kakaknya pulak....alhamdullillah tahun ni dapat dia naik pentas amik anugerah..tahun lepas dia macam kecewa sikit tgk org lain dapt naik pentas dapat anugerah..mama kata kat dia klu kakak nk mcm tuh kakak kena lah berusaha lebih utk dapat kedudukan yg terbaik...

alhamdullillah tempat kedua di dalam kelas utk darjah 2 tahun ini...mama mmg sgt puas hati dgn pencapaian sekolah agama kakak..peratus keseluruhan mumtaz 90%++ ...semua subjek dapat A...moga kakak dapat kekalkan momentum begini sehingga ke akhirnya...

utk sekolah kbngsaan pula,ada sedikit penurunan..walaupun dapat kedudukan 10 ke atas tapi peratus masih lagi rendah..lagi2 subjek math dan englsih...kakak kena bnyk lagi buat latihan dan ulangkaji...setakat ni mama xde hantar aryanna ke mana2 pusat tuisyen lagi..In Sha Allah tahun depan tgk macam mana..amik utk subjek yg dia lemah sahaja...mmg nak kena duduk dgn dia juga time dia study...klu x bnyk nau main2 nya...hmmm...kakak2...

dapat plak ni....


dgn cikgu kelasnya ustazah hasnah

selepas selesai buat persembahan

masuk acara persembahan nasyid juga

buat kat dewan sekolah..pentas yg simple je..

pengacara majlis ..ustazah muda2 lagi...



p/s cuti sekolah ni xde plan lagi bwk diaorg ke mana2..karnival upin ipin hari tuh pun xpegi..baru jer balik jalan2 seminggu sebelum cuti sekolah hari tu..huhu..langkawi saya dah dtg...bilalah boleh nak start entry langkawi ni..hahaha...
Post a Comment