Wednesday, December 30, 2015

~~bbq @kampungku ~~

cuti krismas n maulidurrasul baru2 ni mama n ibu n adik2 balik kg perak..mula2 family kami je yg balik..tup2 tgk family wanteh pun nak balik jugak..budak 2 org si anip n akim tu pun balik juga..sama ngan kami malam rabu bru bertolak...wanteh ptg jumaat baru bertolak ..tu pun smlm je  balik gara2 nak makan kambing perap maktolicious yg super sedap itu..hehehe....sekaligus nak sambut birthday si akim yg jatuh pada hari krismas tu...

ibu perap 5 kg kambing n 2kg ayam..habis licin uolssss...sedap x terkata tau..antara menu lain pada malam tu nasi goreng cina,cosellaw (betul ke ejaan tuh lantaklah),sosej bakar,kek,dessert2....tu pun x semua adik beradik ibu balik..yg ada family achik,tokcik ya,family maklong..family ecu n wancik xde...kena repat lagi ni..dgr2 kata bulan 2 ni nak repeat lagi versi di kl pulak...huhu....

si anip ni mengeko jelah en hubby ku ke mana sahaja..sbb laki ku balik lah dia pun nak balik kg jugak..klu x hmm jgn haraplah....hihihi... nilah tukang2 bakar kambing hari tu...


yg sorang tu acah2 eksyen je bakar..propa je lebeh....hehehe...

ysg si kenit tu pun sama...hahaha...


hahahha..nak berbbq pun sempat posing maut uolss...apekehey lah laki aku posing gitu...hahaha....


ni malam nya..dah siap sedia utk dimakan....nampak x kambing yg memangil2 tu?...sedap uols..klu nak tempah leh tgk link ni...

antara tetamu yg hadir....

SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2016 ...semoga tahun yg akan datang ini akan lebih membawa kegembiraan dan kejayaan yg lebih bermakna...

Post a Comment