Tuesday, December 22, 2015

~~ makan2 dengan aunty magesh ~~

ni cerita hari khamis lepas..hahaha..sekarang baru nak cerita... lunch date ngan aunty akhirnya jadi jugak..tapi tapi sorang lagi labmate x dapat join..tetiba dia kena cuti emergency...

makan2 ni aunty belanja sempena dia nak pencen dah x lama lagi..owhh actually hari ni hari jadi aunty..so selamat hari jadi aunty n selamat bersara....aunty belanja makan kat restoran sri bangi horizon garden restaurant kat seksyen 8..sederet dgn tutti fruiti...

antara menu yg diorder...ikan 3 rasa,ayam masak mango,sotong goreng telur masin,kailan ikan masin,tomyam poktek seafood...kitaorg amik yg set utk 4-5 org makan..sebelum g tempah dulu..klu dtg baru nak order,rasa macam lambat sikitlah nak siapkan..huhu...makanan is quite ok..not bad..sedap...berkali2 mama tambah..hahah...harga pun rasa ok lah jugak...

ecececeh apa2 aje lah yg ditgkkan tu...

sebelum makan selfie dulu..hihih..

yeayy makanan dah smpai..jap2 bergambar dulu..hihih...

sebelum balik bergambar kenang2an dulu kat depan kedai....

terima kasih aunty belanja kami semua..bila dah bersara tu jgn lupakan kami.rajin2lah dtg tgk kami kat fizik ni.....

p/s esok cuti..nak kemas2 baju nak balik kg malam esok...dak amar x abis2 tanya bila nak jumpa onyang ni..hihihi...
Post a Comment