Thursday, August 27, 2015

~~ #throwback besday ammar di kampung ~~

hahahha..cite basi ni..boleh kelupaan pulak nak buat entry pasal besday anak bujang mama ni..cek2 gambar dalam laptop tadi baru perasan eh ni belum buat entry lagi..penting ni utk tatapan anak bujang mama bila dah besar nnti..hihihi..actually,besday nya 2 hari lagi nak raya iaitu pada 15hb 7 baru2 ni...so alang2 dah lah bulan puasa,x lama je lagi nak balik kg dah..so kita celebrate kat kg lah..boleh ramai2 dgn pak2,mak2 saudara tecik semua...

kek ni beli kat kedai kek kat kole kangsar..mujur ada kedai  kek yg bukak lagi..almaklumlah esok dah nak raya...celebrate di malam raya..abaikan tarikh yg tertera kat gambar tu,lupa nak setting..hahah...

besday adik,kakak mesti ada juga...wajib....hihihi....

bersama geng2..hihih..opah pun nak interprame jugak..comel opah kita...hihihi...

selamat hari lahir sayang....moga jadi anak yg soleh....

luahan hati selingan : hari ni taska ammar ada lawatan ke petrosains..tapi abam ammar x nak pegi...puas mama pujuk,dia cakap x nak naik bas..tapi pagi tadi dia tgk kwn2 naik bas,cikgu wawa kata dia pun siap2 nak pakai kasut..tapi walhal namanya xde dlm list...so x boleh lah pegi..siannya anak mama....sebak mama rasa..serba salah pulak..mama mmg nak dia pegi,tpi bila dia kata xnak g,so mama pun x masukkan la nama dia...mama kenal anak mama...peel dia,klu x nak,xnak la...tapi hari ni sbb dia tgk kwn2 g,dia rasa lain..siannya..maaafkan mama syg.....


Post a Comment