Wednesday, August 12, 2015

~~ sambung beraya sana sini ~~

ok sambung lagi kisah raya kita..selagi x abis raya la katakan..sana sini open house,makan2 dan makan lagi..hihi..hari ni pun upm ada jamuan hari raya..kenyang perut mak hari ni..alhamdullillah...

first,kat umah ibu kita..alang2 makyang kakak kepada ibu nk dtg beraya anak beranak,ibu kita terus masak nasi arab terus n ajak2 semua adik beradik dtg makan tgahri kat sini..mama lambat sikit dtg sbb g kenduri kwn mama dulu area umah n ada kwn2 dtg beraya kat umah gak..malam baru g umah ibu..xsempat jumpa saudara2 semua...


kat umah ibu kita kat kuarters....

mama pulak kat sini..kat umah kwn mama....

esoknya ada open house lagi..kat umah sepupu kita lak..umah abg geno kat taman kajang mewah....

mama xde dlm gmbar sbb dtg lambat sikit..deme dah bergambo dulu..kat sini makan bihun sup,mee sup ,lemang n rendang n kuih muih....

ok next destination umah sepupu kita gak,kak shimah..adik kepada abg geno tadi..kat taman air hitam....



aduiii nak bergambo pun riuh rendah..havoc tul lah....kat sini makan char kuew teow...sedap kak shimah buat...aryanna berkali2 tambah....

ni masa jamuan raya pps kat fakulti pertanian....

ni plak jamuan raya kat jabatan jumaat lepas...



sedapnya anak mama makan sate..nyum nyum..tu cabutan bertuah dapat mug minion...



ni pulak jamuan raya anak2..ni sekolah kebangsaan si kakak....sekolah agama hari jumaat 2 minggu lepas..tapi xde gmbar....

suasana di dalam kelas..happynya anak2....

bersama cikgu kelas 2 dahlia...ustazah rahayu....


ammar pun x ketinggalan ada jamuan raya gak...jamuan raya kat taska.. pun jumaat lepas...

bersama cikgu wawa aka makyang wawa 

dgn kawan sepermainan..xabis2 tgn dgn aksi ultraman....

ok tu je cite raya tuk tahun ni..rasa abis dah raya kita..weekend ni xde jemputan mana2 pun...so jumpa lagi di tahun hadapan....
Post a Comment