Tuesday, May 12, 2015

~~ selamat hari ibu ~~

assalamualaikum dunia.....wahhh lama betul mama menyepi kan..sepanjang menyepi ni bnyk tul benda2 /cerita2 yang ingin dikongsikan bersama....cewwwahh....keadaan mama pada hari ini adalah sikit tidak sihat ...mama sakit tekak,batuk2 dan rasa2 macam nak demam  dah ni..rindu nak menulis kat blog kot...huhuhu....

ok nak cite kisah yg mana satu???hmm kita cerita yg paling latest la..iaitu kisah hari ibu ahad lalu..xde celebrate apa2 pun,cuma awal2 pagi dah wish kat ibu kat wassap....si aryanna pun dok tanya "mama,bila nak sambut hari  ibu ni?..heheh.mama tanya kenapa?...dia kata nak bagi hadiah lah..oh anakku....mama x sihat la..xde mood nak ke mana2..duk umah je lah..ngadap tv,ngadap fb yg penuh dgn sambutan hari ibu bersama ibu masing2.....huhu...makan pun xde menu yg best2 pun sbb ada kenduri jiran belakang rumah...

hadiah n kad hari ibu..hadiah tu dia x  de beli apa2 pun,just amik yg hadiah2 org kawin tu jer dari almari hiasan umah kami tu n then balut...mama x kisah sgt pasal hadiah2 ni,janji anak2 mama sayang mama dan jadi anak yg baik dan mendengar kata..itu pun sudah cukup....

selamat hari ibu kepada semua ibu di luar sana !!!




Post a Comment