Monday, August 25, 2014

~~ exam perkhidmatan ~~

Salam isnin semua...mata mengantuk ni aduiii...maklumlah perut kenyang sgt..ada jamuan raya tadi...next week ada exam perkhidmatan yg utk sah jawatan tu plak.. apa pun x mula tgk lagi.. walaupun konsep open book tapi bnyk gak skop yg nk dicover tu...klu dari awal x study,satu  hapa pun x jumpa ..time tu baru nak buka buku,mmg x cukup masa lah nak menjawab...hehehe....

skop yang diberi...

nota dah ada,tapi nak menelek tu belum dtg seru lah..hehehe..esok lusa tulat dah ada kursus alat lak kat UM ..hmm cuti merdeka nnti ler tgk..tu pun kalau x de program lain la..muahahah....


ni cerita tadi...jamuan raya anjuran kepertama.koperasi dan gakum....kenyang bangat smpai memasing amik anak sekolah lewat...hahahah....ampunkan mama2 yer....

seharian kat nilai semalam..survey brg2 kawin....mood kerja kawin dah dtg ni..owh x sabarnya...macam aku lak yg nak kawin,hahaha...

Sent from Huawei Mobile
Post a Comment