Tuesday, August 19, 2014

~~ jamuan raya jabatan vs jamuan raya sekolah aryanna ~~

hai uolsss... salam syawal ke 23 dah ri ni..memasing masih dlm mood  raya kan...so cerita pasal raya memang x abis lagi lah kan..heheheh....

ok jumaat lepas hari bz sedunia kekeke..bz makan2 jerk..huhuhu...kebetulan jatuh hari yg sama jumaat 15 syawal,opis mama buat majlis sambutan hari raya...sekolah aryanna pun sama...sekolah kakak kena bawak potluck...masing2 dlm group wassap ibu bapa bwk itu ini...dh bnyk makanan sgt..cikgu pun kata x yah bnyk2 nnti x abis..mula mama ingat nak goreng nugget juga,tapi memandangkan dah cikgu ckp macam tu,so mama bwk kek gulung londol roll tu jer..simple n senang..xyah masak2..beli 2 kotak....dah.....

dapat gmbar dari cikgu di group wassap...so dptlah letak kat sini..weee...

anak2 lelaki kelas 1 dahlia...


classmate aryanna....

pandai cikgu amik gmbar aryanna n da geng...hehehe...tetaplah dgn aqeera bff dia tuh..huhu...tgk sorang satu dapat london roll tu..mybe cikgu yg agihkan....

anak2 perempuan kelas 1 dahlia..comey loteyy belako....

balik umah tgk bwk mee goreng lebih n nasi goreng..cikgu bagitau mmg cikgu bagi2kan makanan...sbb terlalu bnyk makanan lebih..yg pasti londol roll kakak laku..yeayyy..heheheh....

ok abis cite pasal kakak..cite pasal jamuan mama lak..hmm mama x de pe yg menarik pun ...cuma kali ni majlis ni dibuat sekali dgn majlis jasamu dikenang..ada 2 staf yg akan berpencen pada tahun ni....dan kali ni mama dilantik sebagai ajk hadiah....so lets saksikan gmabr2...

para vip dan pensyarah...

 menu utama mee kari disponser oleh en rahmad..tq ....

buah2an tempatan...chocolate fountain mesti ado..kihkih...

ni time ajk2 dipaksa buat persembahan muahaha..menYUMBANGkan lagu raya sajok..hehehe..mama malu duk belakang jer...hehehe...

door gift tuk tetamu..tuala kenangan..heheh...

mama with labmate....

ecececeh..ajk hadiah nak interprame dgn hadiah jugok..kihkih...

mama dgn ajk publisiti....

ajk makanan sibuk ler nak susun atur makanan bagai....

dari pandangan pintu masuk....

pelbagai juadah pada hari itu..kenyang perut weolsss...huhu..alhamdullillah...

Post a Comment