Monday, September 8, 2014

~dapat hadiah loom band n ultraman ~~

aduiii makin malas ni mama nak update blog...dah makin menjunam dah jumlah entry kat blog ni..hahaha...cerita tu biasa2 ajer,xde lah bikin havoc sgt nak update..tapi klu dibiarkan jer tanpa sebarang entry macam x best lah pulak kan...huhuhu....

ari tu kemain gembira dua beradik tuh...si kakak dapat hadiah  loom band,ala getah yg tgh menjadi fenomena skrg tu..si adik lak dapat ultraman..lagi2 si kakak lah,bila dapat jer benda tuh,mulut dok bercerita lah kwn2 dia semua dah ada,kakak tau macam mana nak buat lah..tapi bila suh buat ha x tau pun sebenarnya..makngah nyer yg ajar,hahahha...tima kasih makngah n pakngah eh.....hehehehe.....yg si adik lak,biasa2 jer kot,sbb kebanyakan mainan ultraman yg mama beli seakan2 sama jer..hok kakak punya jugak yg dia nak main...kihkih..last2 bagi jer dia getah yg kecik2 tu dan hasilnya,


diikat dan dililitnya ultraman tuh..hehehe..last2 dia kata ultraman dah mati..hahahha....amar2...

ammar punya....

tq kepada yg memberi...huhuhu....

kakak punya...

p/s x sbar nak tunggu weekend ni..nak bergathering ramai2 family semua..ada kenduri di n9.......

Post a Comment