Monday, September 8, 2014

~~ cerita 1,2,3 minggu yang lalu ~~

hahahha..aci lah ek kita sekali harung jer dalam satu entry.xde nak cite panjang2 dah,cuma cite gambar by gambar je lah....

KURSUS ALAT DI UM




yg best dapat makan free,hahahha....

malam 30hb ogos,with my bFF...kenduri kawin anak kawan mama,ni malam sebelum kenduri..hari kenduri x sempat nak tangkap gambar....

siang kenduri kawan mama,malam kita lepak di sate haji samuri ,kajang sesambil bawa budak2 ni main kat playground sebelah tu..esoknya isnin cuti lagi,dan lusa tu ada exam perkhidmatan,tapi mama leh happy2 lagi,belum start study lagi..ape2pun,alhamdullillah dah lepas pun n tunggu je lah resultnya nnti..hehehe....




dan ni cerita semalam,g a mines nak bayar bil maxis,sambil2 jugak bawak budak berdua ni g mandi kat spalsh park da mines tuh..lama dah hasrat ayah diaorg ni nk bwk g mandi..jomlah ke sini..walaupun semalam ada pameran halfest tu,tapi alhamdullillah,kami x stuck pun dalam jammed,ikut lalaun tikus,hehehe..dan dapat parking pun senang...

leh lak dapat kwn kat sini..anak negro lak tu,,cm mana kakak cakap,mesti macam itik n ayam kan..hahhha...

yg si adik negro tu lak sibuk nak dandan rambut aryanna nak buat cam rambut diaorg gak..hahaha..kerinting2....

jalan nak kuar dari  tu,ada gmbar2 ni,mama teruja nak tangkap..tapi cam x realkan..x photogenik langsung la mama ni... dak ammar kacau..hahaha...alasan.....

ni cantik !!! godd kakak.....

ni mama suh dia buat reaksi cam kena cucuk dek pensel tuh,dia malu katanya..hahahha....

last,terimalah gmbar model  majalah mangga dari ammar...hhahaha..ni kerja ayahnya la ni...aduii....


Post a Comment