Friday, June 27, 2014

~~ hari terbuka sekolah ~~

mama x dapat pegi hari terbuka sekolah aryanna..sbb mama ada bengkel hari ni..tapi klu en hubby x cuti,mmg mama minta excuse jugak kuar jap nak amik report kad dia..memandangkan en hubby cuti,dia sendiri nak g jumpa cikgu nk tgk perkembangan anak tersayang ,so lets biarlah en hubby g....huhuhuh...

sekolah agama pun ada hari terbuka jugak..aryanna nak ayahnya yg pegi jugak..so oklah...mama leh relaks sikit...hahahahah....

result sekolah agama dapat no 9/35..ok lah tu sayang..mama proud of u...

ni plak tuk sekolah pagi....skrg dah pakai sistem band plak..dah x de no2 bagai..so aryanna dapat band 3..ok lah tu jugak kakak...tahun pertama di sekolahkan...sila telengkan leher anda,malas nak rotate gamabr dah...hahaha

ok itu saja mama nak cite..xde gambar pun suasasa masa hari terbuka ni..maklum ler en hubby yg g,mana mau brgambar bagai..hahahah....owh di kesempatan ini juga,memandangkan minggu depan umat islam dah start berpuasa jadi mama ingin ucapkan SALAM RAMADAN AL MUBARAK, SELAMAT BERPUASA
Post a Comment