Friday, March 7, 2014

~~ special day untuk mama ~~

salam jumaat semua...alhamdulillah,syukur kepada yang maha Esa kerana memberi peluang untuk mama bernafas lagi di muka bumi ini supaya dapat meneruskan lagi kelangsungan hidup dalam mencari redha dan hidayahNYA..In Sha Allah....semalam 6 mac adalah hari lahir mama..x sempat nak buat entry on da day,maklumlah jadi org popular utk sehari jerk pun, membalas semua wish..wekk..perasan...hahaha...terima kasih kepada semua kwn2,saudara mara, yg wish kat fb,mesej,whatsapp,x lupa juga utk en hubby tersayang..tq untuk hadiah itu.....huhu........tanda ingatan tu penting,biarlah xde hadiah tinggi menggunung,xde celebration meriah bagai,just doa2 dari kalian pun sudah memadai....terima kasih semua.....

meh sini mama nak cite kelam kelibutnya pagi smlm..hahaha ..masa nak dtg keje,leh tudung pun x sempat nak pin...punch card pun merah,gara2  malam sebelum tu x leh tido,panas sbb blackout..huwaaa..sedang menonton tv tunggu jam detik 12 malam,tiba2 tup letrik x da.hahaha..masa tu jam 11,30 malam dah....sampai jam 1 pagi gak ler x da,klu x silap mama...terus tiup lilin je lah malam tuh...hahaha...

besday mama....


tghari en hubby belanja makan kat restoran tat nasi ayam..tq dear....

ada dua celebration pada tahun ni...dan ada kejutan dari en suami juga....tunggu nanti mama  cite eh...


Post a Comment