Monday, March 10, 2014

~~ kejutan di hari lahir ~~

kejutan lah sgt...hahahha....tuk part family celebration,mama memang dah boleh sangka dah,mesti ada kek punya...hehehe....dah memang tradisi family kami mcm tu..tapi part surprise dari kwn2,memang x jangka lah...hahaha..pandai ye simpan rahsia...tu pun mesej last minit suh dtg,klu kita x dtg,cm mana..hahaha..smpan je lah kek tuh..kikiki....pe pun,tq kepada kwn2..sedap bangat kek tuh..kek coklat lagi....

kat umah,mlm tuh plak,potong2 kek bersama family jerk..kali ni adik mama order kek red velvet dari kwn dia..nyum nyum sedap juga kek tu....anyway tq everybody...luv uollsss.....opsss,tahun ni x de surprise kek dari en hubby,cuma ada hadiah jer..mama pun x sangka ada...x harap pun....tapi dah org nak bagi,kita amik lah kan...kekekeke....tq my dear....pandai yer,anak2 jadi penyampai nyer..terkejut mama sorang satu bwk hadiah....masa tu mama kat dapur..si kakak,pegang hok besar,adik pegang hok kecik....kelakar mama tgk..hehehe....

my frens...x cukup korum ni..selfie sendiri jer..hahaha...

alololo..malu2 kucing lak..hahahaha....

kek coklat...sedap....

kisah di malam hari lak....

kek lagi..red velvet lak...sedapp....

wah!!!ada kek..kata mama...hahaha

potong kek 3 beranak..en hubby x nak enterprame...comot nya semua...hahahah.....

dah balik umah,dah tukar baju tidur bagai,tup2 dtg anak2 mama bawa hadiah..pandai ayah yer..en hubby kat depan,buat dunno jer...si adik gelak2 jer..hehehehe...

tukar balik baju,semata2 nak amik gambar...hahahaha....

gmbar kami berempat.....di hari lahir mama....

tq dear for da present..i like it...mmmuahh..luv u..pandai u pilih eh..hehehe..bila masa g beli ni?...hahahaha.....

tamatlah sudah cite besday mama..seiring dgn pertambahan umur ini,moga mama diberi kejayaan di dunia dan di akhirat...moga mama menjadi isteri dan ibu yg solehah kepada anak2 mama....In Sha Allah....

Post a Comment