Friday, October 18, 2013

~~ cherating 2013 (sukaneka n bbq) ~~

okdah ptg...ke acara seterusnya..sukaneka utk kanak2 n jugak yg dewasa..actually,just for fun jer...x de hadiah2 bagai...yg penting semua sama2 gembira n happy....

dak ammar masuk game "MENGENALI IBU/AYAH MEMASING " leh gitu....suka2 je bagi nama game..haha....tapi memang betul pun game tuh...bebudak bwh 3 tahun kot x silap,dilepaskan berlari ke arah ibu/ayah memasing...nak tgk dioarg kenai ka dak..of kos la kenai kan..tapi di pertengahan jalan tu,diletakkan beberapa alat permainan,so mana kanak2 yg teruja akan mainan tersebut,for sure dia akan stop kat situ kan..hahaha...tapi ammar of kos x..dia menonong jer terus berlari ke arah mama...hahaha.....


tgk tu ammar berlari..yg baju brown tuh...cute je dia lari....mainan semua x dipedulikannya....


kan mama dah kata menonong je lari..x toleh ke mana dah.....hahaha...

n then pastu ada game tuk kanak2 5 tahun ke atas...suh si aryanna masuk..hmm hmpeh x nak dimasuknya..malu la sgt..hahhaa....kakak2.....

dah elok2 beratur,buleh plak lepas tu dia x nak...terus sembunyi blkg mama..haishh....

utk game dewasa ada jugak..main bola beracun...buleh plak,time ni bateri mama kong..so x de lah gmbar...gmbar ada dlm kamera adik mama...x amik pun...

dah abis aktiviti semua,sempat bwk ammar n aryanna main2 air kat pantai jap...then terus balik ke chalet tuk acara bbq lak mlm nnti....

gotong royong menyediakan coleslaw

anak2 semua pakat sibuk makan makanan yg dah siap dibakar....nyum nyum....

jemput makan semua!!!..

geng lelaki penat membakar...hahha...ada kambing,sosej,ayam,fuh sedap ahhh....

di kesempatan itu juga,ada opismate ibu buat sambutan besday utk anak diaorg kat sini....sudah pasti ada kek....

hepy besday ammar n eril....


so acara makan2 sehingga ke tgh malam..kami2 yg dah kekenyangan memasing, terus masuk bilik apalagi cargas la naik ke katil..mata memasing dah kuyu dah....hahaha....esok ada acara mandi pantai smpai lebam lagi ...hahhaa.....



Post a Comment