Monday, October 7, 2013

~~ cherating 2013 (hari bertolak) ~~

salam..selamat ptg semua.....lamanya x update blog....hmmm....hahaha...bulan lepas bulan yg paling sikit kot entry...x tau lagi bulan ni cam manaa...makin kelaut ha nak update blog ni....x de masa nak bebetul hadap nok..kihkih....

hahaha...pembuka entry bulan ni tau2 ke cherating dah kitaorg smpai kan....actually,opis ibu ada buat family day..so join 2 kaki..hehe..nak g sendri,entah biler la pulakkan...mama bwk anak2 jer,en hubby x g,sibuk mencari rezeki..hehehe....

pegi pada 27 sept yg lalu menaiki bas upm..berkumpul di opis ibu jer..dalam kul 9 lebih x silap bertolak n then smpai ke sana hampir jam 4 pagi ko...leh tahan jauh jugak yer...muahaha..sesat nak cari chalet memulanya,tu amik masa nak smpai...

berkumpul di pusat asasi.....

ok siap sedia di atas bas,tunggu nak jalan jer...ammar x lama bas jalan,dia pun lelap sepanjang perjalanan.. owh aman rasanya...hahaha....

 kul 4 pagi smpai,terus leh check in....dan chalet telah dibahagikan ikut family masing2..so inliah chalet family fizah...hehe...jam 4 pagi bergambar,muka dah sememeh dah memasing..hahaha....di entry lain kita cerita pasal chalet ni k...so far,its ok n selesa la....


dah smpai,so pa lagi,cargas la tuk smbung tido balik..keesokan pagi ada aktiviti bebas,kita mandi laut la,yeehuuu....so next entry k..daaaa.....

Post a Comment