Thursday, October 24, 2013

~~ cherating 2013 ( mandi laut sampai lebam,shoping time ) ~~

k janji2....ni part last k..pasni x de dah..yeay berjaya gak buat entry cherating ni smpai abis....huhu....ok hari terakhir kami di sini,just mandi2 jer..so saksikan gmbar je lah....




x abis2 dgn omen dia...omen mandi laut woooo..hehe...

with opismate ibu....

si kakak dan adik yg menggigil kesejukan....

leh pulak dia menguap time snap gmbar ni..hahha...





huuu.meriah x tgk kami main air?...actually,bnyk lagi gmbar..tapi cukup lah sikit2 ye....x larat nak upload..hahaha....

pas dah puas,memasing balik ke chalet tuk bersiap kemas brg2 nak balik dah...bas dijangka tiba jam 2 ptg..masa kani naik dari pantai jam 10.30,so bnyk masa lagi sebelum bas dtg...apa lagi acara shoping la pulak..actually,x de lah bnyk kedai sgt kat sini..ada lah 2,3 kedai tuk dicuci mata....so kami jalan2 lah ke sana sekejap sementara tunggu bas nak dtg....

antara kedai yg ada kat sini....

duyung beach resort reception...



khusyuk memilih keychain tuk kwn2,smpai x sedar gmbar kena snap...heheh....

ok,tu je cite kami di cherating..sampai di upm jam 8 malam.....en hubby dtg amik....of kos ada ole2 tuk en hubby kan...ganjaran kena tinggal huhu....ada rezeki kita dtg lagi ok..tq....
Post a Comment