Wednesday, October 9, 2013

~~ cherating 2013 (day 1,mandi laut) ~~

ok jom kita sambung lagi cerita percutian kita....bangun pagi2,fresh sgt udara kat sini..macam suasana kt kampung..best...sarapan dah disediakan..so tanpa mandi,terus hadap sarapan lu..muahaha...best lah nasi lemak pagi tu..sedap sambal dia...makanan sepanjang makan kat situ katerer dari salah seorang kawan mak yg ada kenalan kat sana...so pagi tu adalah aktiviti bebas..pas sarapan,siap2 nak jalan2 ke pantai dan terus berendam lah apa lagi..cakap kat anak2,nanti nak mandi kat pantai,kemain x sabar si aryanna tuh..hehhe....

self service je...

mama n anak2 dah ready nak ke pantai....lets go bebeh....

jom jalan ramai2 ke pantai..pantai kat belakang chalet ni jer...so dekat je jalan kaki....

so masa first day ni,acara mandi pantai x berapa nak meriah lagi...panas matahari dah terik masa ni...mama n anak2 mandi kejap jer...adik2 mama lagilah langsung x jejak kaki kat air,boleh plak diaorg balik sambung tido kat chalet,cover balik tido yg x cukup malam tadi....hampeh..so x bnyklah gambar kami mandi2 kat pantai masa first day ni....x pe2,sok ada lagi,kita kasi balas dendam sama dia....hahahha....


tgk budak berdua tuh,kemain riang bercanda di tepian pantai..hahaha....

adik2 mama n sepupu mama....diaorg snap2 gmbar jer,basah pun tidak...hahaha....

so dah tgahari,acara bebas lagi..sambung tidooo..hahaha...ptg nnti ada acara sukaneka lak....so rehatkan diri tuk aktiviti ptg lak....

k,smpai sini dulu yer..nnti sambung lagi....babai.....


Post a Comment