Tuesday, November 20, 2012

~~ hepy belated birthday dan majlis surprise ~~

Hahaha..kemain panjang tajuk..selamat malam all..rasa rindu dah nak menulis kat blog padahal baru beberapa hari je x menulis kan..hehehe...1,2 hari ni sibuk menelaah panduan pengguna tuk online SPPB..apa tu? Hehe..ada rezeki,insyaallah mama akan abadikan kat sini nanti..

Hepy belated besday to adik mama,wawa pada 18 nov yg lalu..besday ke 23 tahun..harijadi terakhir dalam family kami tuk tahun ni..malam ahad yg lalu,ada surprise kek tuk wawa..beli kat king jer..menu sampingan pizza hut...cuba pizza hut yg baru tu....cheese 7 reloaded...mama lah yg berkejar ke sana ke sini tuk memastikan kelancaran surprise hahah sampaikan bila mama balik dari beli semua bnda alah tu,dak ammar dah tido...x sempat nak manja2 dgn dia..hehe...surprise tu kira menjadi jugak dgn bantuan semua..muahaha...sbb tu besday gurl x bersiap apa2..sememeh je..hahaha...


besday gurl berbaju tido je..hewhew....
makanan pada malam itu...simple mimple je...yg penting tanda peringatan tu yg mahal....

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Post a Comment