Thursday, November 1, 2012

~~ hello november ~~

salam..selamat pagi all....how your life today ???its ok or not?..heheh..to me,biasa2 saja uk hari ni....kejap je dah masuk bulan 11 dan x lama lagi hujung tahun dan nak masuk tahun baru dah..umur pun bertambah setahun lagi...

hmm,nak merepek meraban apa pagi ni yer?...owh yer,bulan 11 ni bnyk gak aktivti yg bakal berlaku...yg pasti menarik dan bakal menceriakan hari2 mama..hehehe

- besday adik mama,wawa pada 18hb
- konvokesyen aryana pada 9hb (aryanna masuk nasyid dan tarian )
- anugerah skrin 9hb (ai yg ni pun masuk list,lantak janji leh menceriakan hari2 yg mendatang,muahaha....)
- muzik muzik separuh akhir ,x silap minggu kedua november kot
- 13hb,15hb cuti deepavali n cuti awal muharam dah ada agenda family yg menanti,insyaallah...

lagi,lagi apa erk....hmm tu je lah kot setakat ini...

raya aidiladha baru ni,x kemana pun ..just raya umah ibu n umah wancik jer...seharian asyik makan,makan,makan sampai kembang..muahha...ibu masak bihun sup n laksa...sup tulang ibu terbaiklah..nyum nyum....still dok teringat2 ni...

gambar satu family di pagir raya pun x de..just gambar budak berdua tu jer....

dak ammar di pagi raya....
p/s x leh nak upload bnyk lagi gamabr la..tenet lembap..hadap je lah yg ni dulu k....
Post a Comment