Monday, November 12, 2012

~~ hari peyampaian sijil taska dan tadika kopeasi upm ~~

tarikh   : 9 nov 2012
tempat : dewan kosas,upm

salam pagi isnin semua....sure ramai yg bercuti kan..direct smpai hari jumaat kan..mama x cuti pun...lagipun x ke mana nak pegi..en hubby pun x cuti...plan family yg dirancang2 tuh,mcm x kan menjadi jer...

jumaat lepas,tadika aryanna ada pnyampaian sijil tuk kanak2 4 tahun dan 6 tahun..aryanna tahun ni x amik sijil just terlibat dgn persembahan jer...dia masuk tarian dan nyanyian nasyid....

jom tgk gambar je dulu..video masuk kemudian,sbb lum amik kat laptop adik mama,ika....

satu2 nya gambar si kakak buat persembahan..yg lain semua video.hampeh tul...x cukup kaki tangan nak buat semua benda daaa...nasyid by aryanna.. hok pakai baju oren dan tudung hitam tu si aryanna.. .pakai baju tarian jer dia,x tukar pun baju yg mama bagi tu....mgkin cikgu  x cukup masa nak tukar kot...
antara persembahan lain dari kanak2 3,4 dan 6 tahun....

selesai semuanya dalam jam 10.30,terus nak g amik makanan dan nak balik lah..mama dan en hubby cuti itu hari....tapi no no no, si kakak sibuk nak suh snap2 kan kedegikannya  dgn kwn2 nya....hehe




gedik ngan mama pun ada tau..muahaha....





ok lah tu je nak cite,x pe yg menarik..semua biasa2 jer...selamat berholiday kepada sesapa yg bercuti panjang tu dan yg dah ada program family tu,manfaatkan lah masa bercuti tu dgn sebaiknya....

Post a Comment