Wednesday, September 5, 2012

~~ cuti merdeka @ berjaya times square theme park ~~

cite raya lum abis,tapi dah cite pasal lain lak..halal lah erk...hihi....cuti merdeka baru2 ni,berjaya gak mama pujuk en hubby g berjaya times square theme park bwk anak2 jalan2...dah lah cuti hari merdeka hari tu kan,sure2 jalan kl jammed..tapi alhamdullillah,jalan clear plak pada hari tu..lancar jer....

actually,mama beli tiket theme park ni kat groupon..pest time ok beli...buat2 berani jer beli..haha...dapat lah jimat up to 49 %.....so expired date dia pada 9 sept,jadi sabtu ahad sibuk dgn acara raya yg x abis2,ajak lah juga en hubby g pada jumaat baru2 ni..kami g ke sana dalam kul 3 ptg...main adalah dekat 2 jam..5 lebih dah kuar dari sana....saja seronok bwk anak2 main.acara dewasa langsung mama x try..haha..rugi2..sungguh menakutkan..siap ada yg dok jerit2 bila  main roller coaster tu....


mama bwk anak2 main kat fantasy garden at level 7....kat sini ada buddy go round,fantasy trail,botanic drive,carzy bus,flying bumble bee n memacam lagi lah...acara2 thrill macam supersonic odyysey,spinning orbit,space orbit semua mama x sentuh langsung..kahkah....bukan takut,cuma x de geng nak naik....hehe..klu en hubby naik sapa nak jaga anak?..hahaha..mak pak syok sakan berjimba,anak2 berkeliaran mencari arah tuju memasing,kihkih...


family ride....




kakak bersedia nak naik.....

kakak  naik bumble bee....


Post a Comment