Thursday, August 30, 2012

~~ sesi bermaaf - maafan di pagi hari raya ~~

cite raya lum habis lagi yer kwn2...hehe..sila jgn muak tgk gambar yer..memang raya kali ni penuh dgn gambar jer..huhuh...almaklumlah,adik bongsu mama,si ika beli camera baru..gambar tu lawa2 la sikit kan compare dgn kamera mama yg dah usang tuh..kihkih...

dah selesai family kami snap pic bagai,tibalah saatnya tuk sesi bermaaf2an pulak.....ni pun nak tangkap gambar jugak ke haiyooo..hihih...dah org nak amik gambar kan,kita posing je lah,tul x?...hihi..jom saksikan.....
cium tgn opah.....

kami berdua cium tgn opah dan ibu...

propa je lebih en husband neh..nak duit raya mak..hehhe....

sayanggggg ibu.......tiba2 mood rindu arwah ayah.... :(

alololo tomei2....aryanna cium tgn mak tok nya....


cium tgn onyang lak.....


mohom ampun  maaf zahir dan batin..halalkan makan minum ..ceewahh..nak duit rayer leh?,,,,hihihi....



sayang ayahhh..... 



notakaki : hari ni tadika aryanna buat sesi lawatan ke masjid putrajaya  n muzium tudm..mcm mana lah gamaknya lawatan tuh?...yg pasti anak dara tuh teruja lebih bila bgun pagi tadi ckcp nak p lawatan....sonok sgt ler tew....
Post a Comment