Tuesday, August 14, 2012

~~ shoping@ metropoint kajang,makan satay @ haji samuri ~~

Salam 25 ramadan..mesti ramai yg dah bercuti dan selamat bertolak balik ke kg kan?mana yg hendak memulakan perjalanan balik ke kg tu,hati2 lah di jalan raya,ingat org2 tersayang...

Kemain panjang tajuk kat atas tu,hehe...hari minggu yg lepas,selamat dah g mengalirkan duit lagi kat shoping2 neh..hehe,actually,nak cari baju melayu hubby yg x matching tu kan..decide punya decide,g metropoint jer lah..kat luar tu bnyk gak booth2 yg jual keperluan raya ni..rambang bijik mata nak memilih hoii...

Pas berbuka terus g..smpai sana,hazabnya nak cari parking mak oii..penuhh..last2 parking kat dalam jer.. pusing punya pusing,cari punya cari,dpatlah juga baju hubby yg dicari..beli kuih raya juga tuk diberi kepada pengasuh dak ammar..

Pas settle semua,terus g satay kajang haji samuri lak..makan2,bwk budak2 ni main kat playground sebelah tu,dlm kul 12.00 cm tu kami pulang ke rumah..dlm keta dak ammar bantai tido jer..alhamdullillah,semua persiapan dah ada tuk raya ni..cuma tunggu masa nak packing masuk beg je lagi..nsyallah,pagi sabtu pas subuh bertolak balik ke kg perak...berkonvoi dgn adik mama....

macam2 jenis kuih ada dijual....
baju melayu,baju kurung,kopiah2 bagai..mcm2 lah... 
main kat playground...dah pandai nak naik sendiri dah.... menyongsang arus lak tuh...grrr....
teruja dok kejar belon..ada budak chinese mana ntah duk tiup2 belon tuh...mana si kakak eh?...hmm main ngan adik2 mama kot,diaorg pun ikut gak....ramai2 menyesakkan   mall..haha...

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
Post a Comment