Wednesday, September 12, 2012

~~ sibukkan diri setiap masa ~~

tajuk kemain hahah.....by da way I memang buzy hokayyy ke sana ke sini....huhuhu...x tau nak letak caption apa dah...lama bebeno rasanya x up entry baru kan...last cite tentang aktiviti cuti merdeka baru2 ni kan...raso2nya cite ghayo tu memang dah x sempat nak cito kat sini ha...x bapo hari lagi dah nak abis syawal ni ..kahkah...

ok lah ,nak potpetpotpet kat sini sikit apo yg buzy bonar haaa...huhu....seperti yg sedia maklum,setiap IPTA di malaysia dah memulakan sesi akademiknya..so mama pun x terlepas..dah nama keje kat universiti..jgn x tahu I masuk universiti,x pernah kuar2 hokay.....sejarah.....hahaha.....x de lah...dah mama keje kat sini kan....memang lah x kuar sampai kerepot tua....

so,x boleh nak lari of kos sibuk dgn student kan...minggu neh dah start kuliah..tapi kelas amali belum berjalan lagi..actually,lab mama akan start amali minggu ke 3...hari neh mama ada pendaftaran lab tuk subjek phy 3301(elektrik analaog).sambil2 tunggu student dtg daftar.leh lah nak buat coretan sedih sikit haaa...kemain ko erk....

manual2 yg perlu diberi kepada pelajar....
lagi buzy apo haaa?...haaaa.. most one important sgtttt...preparation tuk interview......weeewuuuu....sijil x photostat lagi,surat sokongan lum hantar tuk disain KJ,gambar dah ada ke belum ha?entah kelupaan sekejap..dkt2 hari kejadian nanti baru lah nak kalut mama neh..hahah....study alat pun belum berkesempatan lagi...mama dapat surat temuduga tuk jawatan penolong pegawai sains gred c27...ni satu tangga hasil penat belajar bridging selama neh sampai  terpaksa korbankan masa bersama  anak2 dan suami di hari minggu...insyallah,will do da best..mama x mengharap sgt..cuma nak tambah pengalaman....ada rezeki,alhamdullillah....

lagi satu,dok buat2 buzy jugak neh...hihi....kena handle majlis jamuan kesyukuran dan sambutan hari raya jabatan fizik 2012....mama setiausaha x bertauliah jerk pong....havoc je lebih..kahkah....FYI,majlis ni akan berlangsung pada hari jumaat ni jam 2.45 pm - 4.30 pm...so far,semua ajk di bawah pimpinan DR Azura,melaksanakan tugas yg tergalas di bahu masing2 dgn baik...hope dgn majlis yg bakal berlangung ni dapat mengeratkan lagi talian slaturrahim sesama kita....makan lagi kojenya...selagi x abis raya la katakan...yahoooo....
ihsan dari blog KWF....
ada yg merindui mama x?...huhu..gambar terbaru mama n amar ..masa nak g open house saudara kat ampang.....abaikan keadaan di pondok burukku.... :(
Post a Comment